Uusi kuormainrotaattori ensiesittelyssä Proforestissa

12.9.2021

Black Bruin tuo markkinoiden johtavaan radiaalimäntätekniikkaan perustuvien harvesteri- ja kuormainrotaattoreiden rinnalle uuden tuotteen, kun se lanseeraa Proforest-messuilla 24. – 25.9.2021 VRF3010-kuormainrotaattorin. VRF3010 on Black Bruinin kustannustehokas vaihtoehto erityisesti puutavara-autoihin, kuormatraktoreihin ja muuhun kappaletavarankäsittelyyn.

”Olemme valmistaneet rotaattoreita johtaville metsäkone- ja puutavaranosturivalmistajille jo 1970-luvulta lähtien. Raskaan sarjan harvesteri- ja kuormainrotaattoreiden rinnalta tuoteportfoliostamme on puuttunut vaihtoehto, joka vastaa puunkorjuun ammattilaisten tarpeisiin 10 t nostokapasiteettiluokassa. Vastaamme nyt asiakaspalautteeseen ja täytämme tämän markkina-aukon, jossa selvästikin on kysyntää”, kertoo Black Bruinin myyntipäällikkö Rauno Riihiaho.

VRF3010 on 10 t nostokapasiteetilla ja 3300 Nm vääntömomentilla varustettu kuormainrotaattori, mihin on tuotu kuormankantokykyä ja kestävyyttä parantavia laakerointi- ja tiivistysratkaisuja harvesterirotaattoreiden tuoteperheestä. Rotaattori voidaan varustaa Black Bruinin vahvoilla lamellijarruilla, joiden avulla käyttäjä pystyy säätämään heilahdusvaimennuksen mieleisekseen ja näin tehostamaan kuormaustyötä. Jarrut pitävät säädön hyvin ja ovat ulkoisilta rasituksilta suojatut sekä kulutusta kestävät, jolloin jarrutusvoima säilyy tasaisena läpi pitkän käyttöiän.

VRF3010:n liityntäpinnat sekä riipuke- ja jarruvalikoima ovat 15 t nostokapasiteetilla varustettua BBR 15F -kuormainrotaattoria vastaavat.

Vahvuutena ketteryys ja palveluhenkisyys

Ketteryys ja palveluhenkisyys ovat yksityisomisteisen ja keskisuuren Black Bruinin suurimpia voimavaroja. Jatkuvaa kehitystyötä tehdään asiakkaiden tarpeiden perusteella ja yrityksen tavoitteena on olla hydraulikäyttöjen halutuin toimittaja. COVID-pandemian aikana edellä mainitut edut ovat korostuneet, kun hydrauliikkakomponenttien markkinakysyntä on ollut erittäin korkealla tasolla. Komponenttien ja raaka-aineiden toimitusajat ovat asettaneet tuotannolle omat haasteensa, mutta toistaiseksi suuremmilta ongelmilta on onneksi vältytty. ”Olemme pystyneet reagoimaan muuttuvaan tilanteeseen verrattain hyvin ja toimitusaikammekin on pysynyt kilpailijoihin verrattuna kohtuullisena”, jatkaa myyntipäällikkö Riihiaho.

Metsäalan kokonaisvaltainen kumppani

Rotaattoreiden lisäksi Black Bruin Oy suunnittelee ja valmistaa hydraulimoottoreita ja ohjausjärjestelmiä liikkuviin työkoneisiin ja teollisuuden voimansiirtokohteisiin. Tuotteita käytetään laajasti metsäsektorin eri sovelluksissa, kuten metsäkoneiden ajovoimansiirrossa ja harvesterikourien syöttörullamoottoreina, metsäperävaunujen apuvoimansiirrossa, juontovinsseissä sekä äestyskoneissa. Radiaalimäntätekniikkaan perustuvat moottorit ovat parhaimmillaan korkeaa hyötysuhdetta ja vääntömomenttia vaativissa käyttökohteissa. Tuotevalikoima kattaa moottorit pienistä 400 cm3 malleista aina järeisiin yli 20 000 cm3 teollisuusmoottoreihin saakka.

Uuden VRF3010-kuormainrotaattorin lisäksi Proforest-messuilla osastolla B53 on mahdollisuus tutustua muihinkin yrityksen metsäalan tarpeisiin suunniteltuihin tuotteisiin: www.blackbruin.com/events/proforest-2021

Lisätiedot:
Rauno Riihiaho, myyntipäällikkö
rauno.riihiaho@blackbruin.com
040 839 7034

Pressikuvat:
www.blackbruin.com/media/vrf3010-press-pictures.zip

Lataa lehdistötiedote:
www.blackbruin.com/media/lehdistotiedote-black-bruin-lanseeraa-uuden-kuormainrotaattorin-proforestissa-2021-09-14.pdf

Can we help you with something?

See our contact details.

See also

News

Global Partner for Black Bruin Industrial Motors

The agreement with Eaton forms a solid foundation to support Black Bruins S Series growth strategy in India and its surrounding regions.

Read full story

16.3.2018

News

New mounting options for Black Bruin S-series hydraulic direct drives

The S3010 is the brand new model featuring upgraded shaft interfaces with increased torque and load carrying capabilities for a wide range of industrial applications.

Read full story

15.3.2023

News

Appointments at Black Bruin Inc.

Jali Prihti has been appointed as Managing Director in Black Bruin Inc. as of January 9, 2019.

Read full story

11.1.2019