Ohjelmaan valitut yritykset toimivat monipuolisesti teollisuuden eri aloilla. Enemmistö yrityksistä on Keski-Suomesta ja Uudeltamaalta.
Kasvu Openin, Business Finlandin ja TT-säätiön yritysohjelmaan valittiin 18 yritystä. Valintakriteerejä olivat muun muassa vakiintunut teollisuusalan liiketoiminta ja valmius kehittää yrityksen kilpailukykyä globaaleilla markkinoilla.

– On ilo nähdä näin laajasti erilaisia teollisia yrityksiä ja niiden vahvaa halua kehittyä ja kasvaa. Suomen kilpailukykyä kehitetään yritys kerrallaan ja olen innoissani auttamassa siinä, sanoo Teknologiateollisuus ry:n johtava asiantuntija Teemu Polo, joka oli mukana tekemässä yritysvalintoja

Yritykset Uudistuva teollisuus -ohjelmaan valitsivat Business Finlandin, TT-säätiön ja Teknologiateollisuus ry:n edustajat.

Lue lisää Uudistuva teollisuus -ohjelmasta.

Read more articles

Uusi kuormainrotaattori ensiesittelyssä Proforestissa

Black Bruin tuo markkinoille uuden 10 t nostokapasiteetilla varustetun kuormainrotaattorin. Yrityksen tavoitteena on tarjota metsäkone- ja puutavaranosturivalmistajille entistä enemmän valinnanvaraa ja vahvistaa samalla asemaansa rotaattoreiden kokonaisvaltaisena toimittajana.

Read full story

Sustainability feels at home

What a company of the size of Black Bruin can do to support global sustainable development is a mere drop in the ocean. Yet we firmly believe that our consistent and steadfast actions have a part to play.

Read full story